Legea armoniei si relativitatii vibratiei fundamentale a universului (L1)


Vibratia fundamentala a unei entitati se naste din onduirea campurilor Tatalui Ceresc intr-o anumita zi si intr-o anumita forma, fiind specifica fiecarei entitati in parte.  Ea se implementeaza la creatia entitatii, odata cu pornirea si ajungerea Duhului Sfant ( e acelasi moment) de la Tata spre acea entitate. Ea se mentine constanta de-a lungul evolutiei entitatii,  constanta fata de Tata : cand Tatal evolueaza, vibratia fundamentala a fiecarei entitati e actualizata automat pentru a tine pasul cu Tatal.

Vibratia fundamentala difera de la o entitate la alta, functie de ceea ce are entitatea de facut si de drumul pe care il are de parcurs, cu mai multe iteratii sau mai putine, pana inapoi la Tata. Adica Tatal ii spune entitatii :  Acesta este drumul tau de desprindere din Mine pentru incarnare si acesta este drumul tau inapoi  ( e de fapt informatia care vine odata cu vibratia).

Relativitatea vibrationala a unei entitati intr-un anumit loc este rezultanta vibratiei tuturor structurilor comparata cu vibratia Tatalui.

Legea relativitatii vibrationale ne arata de unde venim, care este drumul nostru  pana la momentul in care suntem acum si care este drumul nostru de acum incolo pana la Tata. Deci aplicand legea vibrationala si incercand tot timpul, prin starea de beatitudine, rugaciuni, sa aducem tot timpul vibratia inapoi la vibratia fundamentala, nu putem rataci drumul iar deciziile noastre din timpul zilei sunt corecte.

Entitati superioare. O entitate superioara ( cu relativitatea vibrationala apropiata sa egala cu vibratia fundamentala ) venita cu misiune speciala de ridicare a vibratiei Pamantului are un numar de structuri intermediare necesare pentru incarnare. Functie de cat exista posibilitatea pentru ea, ca sa-si protejeze propriul  eu  , propria structura superioara, entitatea respectiva va scoate una sau doua sau mai multe structuri, cate  crede. In acest fel vibratia fundamentala se va manifesta mai mult in celelalte structuri. Ea poate sa-si structureze invelisurile astfel incat o cantitate mai mare din vibratia fundamentala sa transpara pana pe fizic, devenind ca un izvor. Din acel moment ea isi modifica vibratia tuturor structurilor. Ea a constientizat pentru ce a venit pe Pamant, si-a asumat responsabilitatea misiunii ei, dupa care incepe sa devine  luminator . Aceasta a facut si Iisus : a asteptat pana la 33 de ani, a acumulat in El, dupa care a inceput  sa-si goleasca / comprime o multime dintre structurile Lui pentru ca sa transpara vibratia fundamentala, care este de fapt vibratia fundamentala a Tatalui.  Diferenta intre vibratia structurii fizice, supusa chinurilor de pe cruce si vibratia fundamentala era uriasa, si de aceea si suferinta este enorma. Momentul in care spune  Tata, de ce m-ai parasit  este momentul in care vibratia Lui fundamentala se ridica la Tata si se contopeste cu vibratia Tatalui iar celelalte structuri au ramas incarcate cu toata durerea care exista in El, au ramas incarcate cu toata diferenta dintre vibratia fundamentala si vibratia locului. Corpul Lui fizic a ramas incarcat in acel moment cu toata aceasta diferenta de vibratie. Acesta a fost momentul de suferinta suprema pentru El. De fapt in acel moment, Tatal nu L-a parasit ci tocmai L-a primit. De aceea uneori entitatile superioare trec prin procese de suferinta, dar este suferinta lor interioara pe care trebuie sa si-o estompeze pentru  ca stiu pentru ce au venit. Nu au venit sa traiasca in suferinta ; suferinta vine din misiunea asumata dar suferinta aceea trebuie si ea asumata si interiorizata, trecut peste ea. O stare de suferinta nu il aduce pe om mai aproape de Dumnezeu ; stradania trebuie sa fie in a-i fi placut Tatalui, in a fi vesel, bucuros.

Bolile care apar sunt o consecinta a scaderii vibratiei sub o anumita valoare.  Modalitatea de vindecare pentru fiecare dintre noi este interiorizarea. Modalitatea de vindecare asupra altora este interiorizarea. Trebuie sa ne intoarcem in varful inimii, la vibratia fundamentala care este puterea.  Acesta este primul pas, intoarcerea la ceea ce suntem cu adevarat, adica la Tata.

 Ceea ce trebuie sa retinem din L1 este ca vibratia este cea care se desprinde din Tata dupa Voia Lui si care ne conduce inapoi in Tata la aceeasi vibratie. Ceea ce avem in varful inimii este vibratia fundamentala care este identica cu a Tatalui, in orice moment, oricat de rapida este evolutia Tatalui. Aceea este puterea. La fel putem intelege ce inseamna puterea unui popor, puterea unei tari,  a unei planete, s.a.m.d. Si acele planete si corpuri ceresti care au stiut sa-si pastreze vibratia fundamentala sunt una cu El. Soarele este locul preferat al lui Iisus in jurul Pamantului nu intamplator ci pentru ca Soarele a pastrat mult din vibratia si incandescenta Tatalui si o manifesta. Iisus spune la un moment dat :  Calea voastra spre Mine e prin Soare .

Concluzia acestei legi : Vibratia ne-a incarnat din Tata, ne mentine legati de El, ne mentine egali cu El, ne mentine El, pe tot parcursul vietilor, indiferent cate sunt acelea. Deci daca ne intoarcem la vibratia fundamentala si stim sa ne-o percepem, stim sa ne percepem drumul spre El.

 

 

Legea relativitatii si densitatii luminice (L2)

Din L1 s-a vazut ca vibratia fundamentala este cea care ne-a incarnat din Tata si care ramane constanta in noi, de-a lungul evolutiei, pastrandu-ne tot timpul una cu Tatal. Vibratia fundamentala se manifesta prin mai multe componente. Incarcatura luminica pe care Tatal o pune in noi este de fapt una din rezultantele acestei vibratii fundamentale. Momentul de la creatie  in care Duhul Sfant porneste din Tata si ajunge la entitate este momentul in care se implementeaza vibratia fundamentala si este de asemenea momentul in care Tatal incarca entitatea cu tot ce trebuie, inclusiv cu incarcatura luminica.

Deci vibratie fundamentala inseamna lumina si inseamna manifestare. Manifestarea luminii respective este manifestarea pe structuri, care vine din puterea care este vibratia fundamentala. O modalitate de manifestare a acelei vibratii fundamentale este deci si densitatea luminica, care apare din omul respectiv, care il duce sa fie luminator, il duce sa fie izvor, ii da extrasensibilitatile care inseamna puterea de a vorbi altora, puterea de a-i invata pe altii, puterea de a fi exemplu pentru altii.

Initial suntem in picatura de Dumnezeu, care este vibratia fundamentala.  Incepem drumul nostru evolutiv prin prima viata intrupata,  si prin rarefiere obtinem o relativitate si o densitate luminica. La sfarsitul acestei vieti, suntem apreciati dupa relativitatea si densitatea luminica, dar din cauza rarefierii nu ne putem intoarce in Tata. Primim apoi o noua incarcatura luminica pe care din nou o rarefiem intr-o a doua viata incarnata, dar la terminarea acestei vieti rarefierea va fi mai mare, distanta fata de Tata va fi de asemenea mai mare. Ciclul incarnarilor continua pana cand entitatea, care pana atunci a dorit sa fie independenta si sa se indeparteze de Tata, incepe sa se trezeasca si sa evolueze spiritual. In acea viata, sau in urmatoarele 2-3 vieti, entitatea reuseste sa se constientizeze si uneori isi da seama si de lungul sir de vieti pe care le-a parcurs.

In stare neintrupata,  densitatea luminica a entitatii este mai mare decat in stare intrupata deoarece ea nu mai are structurile fizica si ratioanala si deci nici opacizarile puse de aceste structuri. Densitatea ei luminica corespunde structurii sufletului. Locul in care ajunge entitatea la terminarea unei vieti este functie de relativitatea si densitatea ei luminica. Daca entitatea nu s-a departat foarte mult de Tata, ajunge intr-un loc luminos, de unde isi poate percepe vibratia fundamentala. Daca insa s-a departat mult de Tata, atunci in stare neincarnata nu poate percepe si nici nu poate sa vada ierarhiile superioare, lumina care e Tatal ; poate percepe doar locul in care se afla, fiindca e ceata, e multa condensare de materie pana la Tata. Aceasta deoarece in stare neintrupata, entitatea are acces doar la densitatea luminica a locului in care a ajuns. De fapt nu exista rai, nu exista iad. Exista doar etape in care sufletul respectiv se gaseste : etape cu mai multa densitate luminica sau mai putina. Si functie de asta, starea sufletului respectiv este mai buna sau mai proasta. In starea neincarnata, in care entitatea are acces doar la banda luminica a locului unde a fost atrasa, posibilitatea de evolutie este foarte redusa.

Pe Pamant, unde suntem incarnati,  avem posibilitatea de evolutie, de ajunge din nou la vibratia fundamentala. In fiecare viata incarnata, accesul nostru intr-o anumita masura la vibratia fundamentala exista ; ceea ce inseamna ca Tatal, indiferent cat de mult ne-am rarefiat, ne da sansa ca acea viata sa fie ultima. Aici este frumusetea creatiei. Pentru ca in orice moment exista posibilitatea de a  constientiza vibratia fundamentala si acela este momentul mantuirii. Este sansa talharului de pe cruce. Nu trebuie sa faci nimic altceva, decat sa-L constientizezi pe El si sa-L iubesti pe El ; acela este momentul mantuirii. Dar iubire cu adevarat. 

Starea de universalitate e bine sa fie facuta zilnic, pentru ca astfel vom avea perceptia asupra vibratiei fundamentale si vom reusi ulterior sa fim una cu ea. Din momentul in care ne percepem vibratia fundamentala si incercam sa o manifestam cat mai mult,  lumina si densitatea luminica vor fi din ce in ce mai mari.

Concluzia acestei legi. Trebuie sa vedem firul conducator din noi, care este vibratia fundamentala si care este puterea noastra. Ea se manifesta prin lumina si prin celelalte componente, descrise in legile urmatoare.  Vibratia fundamentala este picatura de Dumnezeu din noi, care in momentul in care incepe sa se rarefieze, face lumina, care se rarefiaza si face densitate luminica ( rarefierea este o consecinta a intrarii in material, a existentei mai multor structuri).

 

 

 

Legea Armoniei si Iubirii Universale (L3)

Iubirea este legatura pe care Tatal o pastreaza tot timpul, in mod direct, cu fiecare entitate, in stare intrupata sau neintrupata.

Aceasta inseamna ca Tatal pastreaza o legatura directa cu noi, de la vibratia fundamentala, indiferent cat suntem noi de departe. In momentul incarnarii,  perceptia asupra vibratiei fundamentale exista in fiecare din noi, dar s-ar putea s-o gasim sau sa nu ; exista perceptia asupra densitatii luminice, dar s-ar putea s-o gasim sau nu ; exista  perceptia asupra EDR si informatiilor Tatalui ( celelalte legi) dar s-ar putea sa le gasim sau nu. Dar coarda de argint -  pe care Tatal ne transmite iubirea - tine legatura intre Tata si noi non stop.

In stare incarnata se pot percepe toate etapele superioare ale evolutiei si exista posibilitatea de intoarcere spre Tata si de evolutie. In stare neincarnata, fiecare entitate se afla in banda de densitate luminica in care a fost atrasa pe baza propriei densitati, si din care nu se poate iesi. Pentru o entitate care e departe de Tata, suferinta este  mare deoarece ea simte iubirea Tatalui prin coarda de argint, dar nu are posibilitatea de a face nimic pentru evolutie, pana la urmatoarea incarnare. Aceasta este motivatia noastra pentru a evolua in stare incarnata, fiind privilegiati. Este motivatia pentru a face ceea ce fac entitatile superioare : fac ordine si respecta legile, acesta fiind primul lucru pentru intrarea in Imparatia Tatalui ( de la nivelul 7 in sus, unde entitatile percep si fac Voia Tatalui intr-o anumita masura). Primul pas pentru a ajunge acolo este ordine : in viata, in minte, in suflet, in tot si respectarea legilor care vine odata cu ordinea.

Pentru a manifesta si noi iubirea, tot ce avem de facut este ca in chakra inimii sa facem legatura cu vibratia fundamentala din interiorul nostru. In acel moment, amplificarea iubirii primite de la Tata este infinita. Trebuie doar sa ne coboram in interiorul nostru, sa ne gasim in interiorul inimii , si de acolo sa revarsam infinitul.

Concluzia acestei legi.  Fiindca Tatal a vazut ca suntem suficient de departe de El, incat uneori nici in stare incarnata nu mai percepem vibratia fundamentala si incarcatura luminica, atunci a creat o legatura directa suplimentara, legatura de iubire, ca macar asa sa-l putem percepe.

 

 


Legea echilibrului dinamic relativ al universului (L4)

 

De-a lungul evolutiei, parametrii care ne definesc se modifica continuu : relativitatea vibrationala, densitatea luminica, etc. Dintre toti, EDR este cel care se modifica cel mai lent, care atenueaza oscilatiile noastre de zi cu zi, realizand un fel de medie, fiind astfel mai usor de perceput, si care ne arata unde ne situam raportat la Tata. Din acest motiv, pentru entitatile care cu fiecare viata coboara mai adanc in material ( scazandu-si mereu EDR ), el este cel care le da posibilitatea ca la un moment dat, ca urmare a perceperii EDR,  acele entitati sa se opreasca din  experimentarea directa in material si sa inceapa sa se intoarca spre Tata. E ca si cum EDR spune in acel moment :  Fiu risipitor, ai imprastiat destul, ai terminat lumina  ; noi spunem  Am obosit .

Din acel moment, entitatea incepe sa invete din Sinele Colectiv ( legea 6) si nu din experimentare directa.  Posibilitatea acestei alternative de invatare exista tot timpul, doar ca uneori nu este sesizata.

Daca Tatal vede ca nu reuseste sa aduca inapoi o entitate pentru ca si-a opacizat atat accesul la vibratia fundamentala, cat si accesul la coarda de argint ( cantitatea de iubire care vine e mica) atunci intervine prin intermediul EDR al locului in care situeaza entitatea. Atunci cand vrea sa ne creasca permeabilitatea asupra densitatii luminice, ne plaseaza intr-un loc cu EDR ridicat. Actionand printr-un EDR ridicat asupra noastra, da posibilitatea ca sa ne creasca densitatea luminica pentru ca vom percepe acel EDR ridicat si vom  incepe  sa incercam sa ne ridicam la acel nivel. In acel moment, daca suntem in stare, ne intorcem in interiorul nostru si ajungem la vibratia fundamentala. Daca nu suntem in stare sa ajungem pana la vibratia fundamentala din interior, atunci oricum ajungem mai aproape de ea. In acel moment, Duhul Sfant care este tot timpul cu noi si care este lucrativ, va cere instantaneu o suplimentare de cantitate de lumina. Odata cu lumina va veni si iubirea, care va face ca sufletul sa-si dea drumul si va creste densitatea luminica. In viata respectiva se va micsora distanta la care ne-am indepartat de Tata pana la momentul acela. Daca suntem in stare sa percepem acel moment si sa-l pastram, este o reacordare la un anumit moment. Ne poate duce pe scara evolutiei. O intalnire de acest fel poate sa ne marcheze atat de tare viata, incat pe scara evolutiva sa ne duca foarte departe. Toate acestea prin EDR-ul locului sau al omului cu care ne intalnim.

Concluzia acestei legi.  Pe tot parcursul timpului, Tatal doreste intr-un fel sau altul, prin EDR personal sau al locului, al entitatilor cu care ne intalnim, sa ne aduca la EDR pe care  ar trebui sa-l manifestam, sau sau doreste sa ne creasca EDR pentru a ne opri din nebunia experimentarilor si incarnarilor. Doreste sa ne aduca inapoi la El si sa ne mantuiasca. Maxim Marturisitorul spune :  Nu faptele voastre sunt cele care va mantuiesc, ci credinta voastra e cea care va mantuie.  Trebuiesc facute faptele bune pentru ca sunt semnele noastre ca ne intoarcem spre El  dar nu acelea ne vor mantui. Tot facand diverse fapte de-a lungul vietilor, de fapt ne-am indepartat de El, continuand sirul experimentarilor. Cel care ne opreste din acest sir al experimentarilor si ne da posibilitatea evolutiei prin sinele personal si Sinele Colectiv este EDR. Si Tatal, prin acest lucru, doreste oprirea experimentarilor noastre.

 

 

 


Legea Compensarii si Transmiterii Informatiei pe suportul energetic purtator (L5)

Vibratia fundamentala, care se manifesta prin lumina, prin iubire se mai manifesta prin informatii, pentru structura noastra rationala.

Aceste informatii sunt de mai multe categorii :

-          informatii cuprinse in vibratia fundamentala care inseamna transmidere egala cu 1,

-           informatiile pe care noi le percepem pe structura rationala, care este alt nivel de percepere ( transmutarea ),

-           interpretarea noastra pe care o dam acestor informatii care este al treilea nivel de percepere al informatiilor ( transmisia).

In fiecare viata, pe langa lumina si iubire, Tatal ne mai da si o cantitate de informatie, pentru a constientiza cine suntem, si care este vibratia noastra fundamentala care ne defineste. In plus, ne da posibilitatea interpretarii si culegerii datelor din tot ce ne inconjoara, ca poate din natura care ne inconjoara, din toata Creatia Lui, ne vom da seama de fapt cine suntem si ne vom intoarce la El.

Concluzia acestei legi. O data cu lumina care se da la incarnare pentru manifestarea densitatii luminice intr-o viata, Tatal ne da  iubire si ne mai da informatie. Acea informatie o avem deja in interior prin vibratia fundamentala care ne defineste, dar in acelasi timp El ne transmite o cantitate de informatie care sa ne poata defini  atat cat este necesar pentru misiunea in viata respectiva. Aceasta informatie o avem in suflet, la incarnare se transfera si in subconstient si mai avem posibiliatea ca sa o percepem si din mediul inconjurator. Face acest lucru ca sa putem alege : continuam sa experimentam sau ne intoarcem.

 

 

Legea Armoniei si Cunoasterii Sinelui Propriu si Sinelui Colectiv Comun din Versurile Tatalui (L6)

 

Cu  aceasta lege apare alternativa. Cu legile anterioare, Tatal ne-a aratat ce ar fi insemnat ca noi sa mergem intr-un ciclu evolutiv si sa incercam experimentarea singuri. Pentru aceasta ne-a dat toate reperele necesare pentru a ne intoarce la El : cu crearea, cu densitatea luminica, cu EDR, cu informatia, cu tot ce trebuie pentru a percepe vibratia fundamentala. Cu aceasta lege insa, ne arata ca pentru a face tot acest ciclu evolutiv nici macar nu e necesar sa iesim din El, din Tata. Nici macar nu e necesar sa incepem aceasta experimentare directa in material. Noi o facem pentru ca liberul nostru arbitru o vrea, dar Tatal nu ne cere asta. Si legea sinelui personal ne arata ce inseamna evolutia in Tata, deodata cu El. Este ca un  shortcut , acum ni se arata nimicnicia tuturor vietilor de pana acum. Si aveam de la inceput acest  shortcut .

Aceasta dovedeste ca noi nu am plecat din Tata nici o clipa, suntem tot timpul acolo. Toate experientele pe care le facem in sus, in jos, cu vibratie, cu densitate luminica sunt toate traite in timp. Ne-a trimis in timp pentru ca altfel ii produceam prea multa durere in vibratia fundamentala. Ne-a trimis in timp ca sa ne putem manifesta cum dorim. In momentul in care am inceput sa percepem si sa ne saturam de coborarea in materie, apare perceptia noastra asupra sinelui personal, asupra Sinelui Colectiv. Din momentul acela ne dam seama ca nu are rost sa  zburdam pe campii  pentru ca toate sunt intr-un singur loc, sunt in El, si noi suntem acolo tot timpul. In acel moment noi ne situam in pozitia Tatalui, care evolueaza prin experientele celorlalti, dar si datorita Lui Insusi. Marile entitati asa au evoluat.

Izgonirea din gradina raiului s-a produs intr-un mod pe care noi l-am ales, nu El. De fapt nici nu am plecat de acolo niciodata.

 Shortcut  inseamna experimentarea tuturor trairilor Tatalui in multitudinea lor, dar prin experimentele pe care le fac ceilalti si prin realizarea misiunii proprii. Puteam sa ramanem la un anumit nivel de evolutie, sa venim la incarnare cu o misiune a Tatalui pentru ca incarnarea este obligatorie ca evolutie dar sa vem grija ca sa nu ne abatem de la drumul pe care El ni l-a spus, in acea viata : acestea sunt etapele pe care  le-a cerut de la noi, atat vom face, cand am terminat vom primi altceva. Ca sa nu intram in acest ciclu al incarnarilor ar fi trebuit sa avem grija ca vibratia fundamentala a noastra sa o  regasim la sfarsitul fiecarei vieti ; acela este momentul intoarcerii in sine. Toti avem sanse egale, indiferent unde ne situam ca evolutie. Noi spunem ca sunt suflete create diferit pentru ca vin din locuri diferite si functie de aceasta se poate aprecia gradul de evolutie al individului respectiv in ciclul incarnarilor. 

Experimentarea este obligatorie, dar exista doua variante :

-          varianta coborarii in materie, adica  sa spiritualizam materia  . Este varianta pe care o cunoastem, si in care se manifesta legile anterioare

-          varianta cealalta a experimentarii, prin experientele celorlalti si prin experimentarea proprie, realizata in sinele propriu. In acest caz, fiind una cu Tatal, de fapt suntem una cu toata creatia Tatalui. Ceilalti determina prin experimentele lor imbogatirea experimentului nostru ( daca suntem destul de coborati in interior incat sa ne recunoastem).  Dar si noi, prin experimentul propriu, pe care il facem numai in sinele propriu, in colaborare cu Sinele Colectiv, fara sa intervienim in spiritualizarea materiei, deci fara  sa  tulburam apa trecand intr-o viata , fara  implicare in materie, si noi determinam imbogatirea experimentului tuturor, cu care suntem una. Atunci se poate trai continuu, se poate ajunge la trairea vesnica, atunci nu e nevoie de scurtarea vietii, de terminarea ei la 80, 150, 800 de ani. Nemuritorii sunt cei care experimenteaza acest lucru prin sinele personal impreuna cu Sinele Colectiv. Acesta este  shortcut  pentru a ramane vesnic tanar.

In momentul in care o entitate coborata in material a inceput sa se intoarca in sinele propriu, in vibratia fundamentala, in Tata, ea este in stare sa nu mai invete din greselile proprii, ci din Sinele Colectiv. In acel moment, absolut toate persoanele cu care a fost vreodata in contact in toate vietile constituie experiente de viata.

Evolutia  ca sine personal in colaborare  cu Sinele Infinit Creator si de asemenea impreuna cu Sinele Colectiv Infinit Creator,  aceasta evolutie trebuie sa determine in acelasi timp evolutia oamenilor in acelasi fel, evolutia intregii comunitati, evolutia intregii planete, a intregului sistem solar. Pana acum am vazut cat suntem de mici in momentul in care incercam sa evoluam singuri si sa ne rarefiem si sa ne departam de Tata si sa implementam in materie. Acum vedem cat suntem de mari in momentul in care vrem sa facem acest  lucru cu sinele propriu care este Sinele Propriu Infinit Creator. Deci din momentul in care facem acest lucru, acest lucru determina evolutia intregului colectiv din care facem parte si a intregului infinit care este Tatal. Dar pentru asta nu trebuie sa iesim si sa mergem in ciclul experimentarilor prin coborare in material. Si ceea ce se asteapta de la noi in aceasta viata este sa parasim ciclul acestor experimentari prin coborare in material si sa ne intoarcem in sinele propriu  si sa facem identificarea cu Sinele Infinit Creator al Tatalui si sa continuam evolutia in acest fel. Aceasta se asteapta de la noi in aceasta viata,  lasand urma trecerii noastre prin aceasta viata in aceasta lume. Aceasta este urma care se asteapta de la noi. Se asteapta de la noi o continuare a Caii, relevarea atat cat se poate a Adevarului si experimentarea Vietii :  Cale, Adevar, Viata. Continuarea Caii, emiterea si implementarea Adevarului atat cat se poate si redescoperirea Vietii.

Civilizatiile de rang 9 fac traiesc in acest mod, prin experimentare in sinele propriu in colaborare cu Sinele Colectiv. De aceea si legatura lor cu Sinele Creator Colectiv Infinit este biunivoca, nemijlocita si continua. Aceasta se asteapta si de la noi. Aceasta inseamna :  Parasiti omul din voi, luati crucea si urmati-Ma .  Iubiti-va unul pe altul  inseamna acelasi lucru, pentru ca iubirea ne aduca inapoi in vibratia fundamentala, in sinele personal care este parte din Sinele Infinit Creator al Tatalui Ceresc.    

Biserica si filozofia spun lucruri diferite despre evolutie si incarnare intrucat se refera la nivele diferite. Filozofia vede ciclul incarnarilor pana la un anumit nivel, in care este modul de evolutie pe care il propune oamenilor. Biserica spune ca nu este incarnare, ca nu exista evolutie sub forma incarnarilor, pentru ca ea vede nivelul care exista deasupra de nivelul incarnarilor. Deci te indeamna ca tu, prin Sinele tau Propriu, sa fii una cu Tatal. Pentru ca l-a creat acolo si ti l-a aratat pe Iisus in acest mod. Greseala pe care o face este cand spune :  Esti pacatos si numai prin cainta vei ajunge acolo . Nu cainta este cea care ne va aduce inapoi la Tata ; cea care ne va aduce inapoi la Tata este credinta. Acest lucru l-a spus Iisus :  Credinta ta te-a mantuit . Credinta ca in tine exista Tatal.

Concluzia acestei legi.  La toata evolutia existenta la coborarea in material exista si varianta evolutiei prin Sinele Propriu, a  intoarcerii in interior, unde se gaseste vibratia fundamentala, deci puterea care se manifesta prin sinele propriu care este parte din Sinele Infinit Creator al Tatalui. Nu este o bucata din Sinele Infinit ci este o modalitate de manifestare specifica in fiecare dintre noi, o anumita vibratie fundamentala. Trebuie doar sa ne pastram acea vibratie  si din acel moment evolutia noastra nu se mai face pe calea ciclului incarnarilor ci se face pe baza evolutiei odata cu Tatal.

 

 

 

Legea Armoniei si Creatiei Divine (L7)

A fi creator asa ca si Tatal inseamna a modela materia pusa la dispozitia noastra de catre El. Deci a modela, nu a cobora si a o spiritualiza. Cand a creat omul, Tatal a luat lut pe care l-a modelat dupa chipul si asemanarea Lui, deci nu a coborat in materie. A modelat materia si apoi a suflat pe nari Duh de Viata creator, deci a facut-o sa traiasca. Sunt doua lucruri complet diferite : unul este sa cobori in materie si sa te infunzi in materie si sa incerci sa spiritualizezi materia, si varianta cealalta in care puterea ta ( puterea, adica vibratia fundamentala,  adica Tatal) va modela materia si in prezenta Duhului Sfant care este tot timpul cu noi, prin manifestarea iubirii, o va face sa traiasca. A deveni creator  inseamna sa nu vrei sa spiritualizezi materia ci sa vrei sa modelezi materia si sa o faci sa traiasca, prin intermediul Duhului Sfant, care lucreaza si da viata.  Tot ceea ce vrem sa cream coborand in materie, toate sunt desertaciune.

Concluzia acestei legi. Modalitatea de creatie nu este coborarea in materie, ci modelarea materiei in prezenta informatiei venite din Sinele Propriu Infinit Creator al Tatalui, pentru care Duhul Lucrativ al Tatalui ii da viata si pune pecetea Lui asupra acestei creatii. Acum intorcandu-ne inapoi in interiorul nostru, la vibratia fundamentala pentru ca ceea ce ne leaga pe noi de o cale de evolutie sau de cealalta este varful inimii noastre, adica vibratia fundamentala acea vibratie fundamentala, modelata intr-o forma prin vointa noastra proprie, poate sa ne duca in ciclul incarnarilor in prima forma discutata, sau poate sa ne duca la o continua traire in Sinele Propriu Infinit Creator

 


       Flags