Legea Armoniei si Relativitatii Vibratiei Fundamentale a Universului
(Legea 1)

Legea armoniei este prima manifestare a Tatalui in ordinea Sa creatoare, atunci cand Se manifesta intr-un loc din Univers. Acel loc, in relatia fundamentala cu Creatorul sau, ajunge intr-o pozitie de relativitate bine definita a vibratiei acelui loc fata de vibratia fundamentala a Tatalui. Aceasta relativitate dependenta intre vibratia locului respectiv si vibratia fundamentala a Creatorului se va mentine aceeasi pe toata perioada existentei acelui loc creat. Entitatile care populeaza acel spatiu trebuie sa se straduiasca sa mentina, prin armonia lor individuala, aceasta relativitate a vibratiei fata de vibratia Creatorului. In momentul in care dezechilibrul relativitatii vibratiei locului respectiv coboara cu mai mult de treizeci de unitati luminice fundamentale, acel loc este izolat ca un spatiu de lucru al Tatalui si i se da ajutorul necesar pentru a face aceasta corectie de vibratie in relativitatea fata de Creator.

    Locului numit Pamant i s-au dat doua astfel de ajutoare. Suntem in situatia de a va acorda un al treilea ajutor care nu are valoarea de treizeci de unitati ci numai de doisprezece unitati corective care va sunt necesare pentru a va aduce la vibratia corespunzatoare locului vostru din acest moment de dezvoltare al universului vostru. Celelalte doua ajutoare au fost de cate treizeci si respectiv douazeci si opt de unitati pe care voi oamenii Pamantului le-ati risipit. S-au facut corectii si altor civilizatii dar aceia au inteles Legile Divine mai repede.

    Concluzia acestei legi pe care trebuie sa o retineti este:
Fiecare individ dintr-un anume loc al zonei de creatie a Tatalui are propria lui relativitate vibrationala fata de cea a Tatalui Creator; in acest fel se identifica. Fiecare individ entitate incarnata are datoria de la Creatie si toate argumentele necesare pentru a creste vibratia relativa a sa fata de Creator. Aceasta, este lucrul placut Tatalui.
    In marea majoritate a voastra, entitatilor Pamantului, vibratia relativa fata de Tatal Creator a scazut. Sunt eliminate de pe Pamant acele entitati a caror relativitate vibrationala fata de Creator scade cu mai mult de treizeci si trei de unitati. Pentru voi oamenii, acele treizeci si trei de unitati au semnificatia celor treizeci si trei de ani ai lui Iisus Hristos ca entitate cum ati numit-o voi.


Fecioara Maria:
    Copiii Mei, esenta acestei prime legi este ca fiecare dintre voi are datoria de a se acorda permanent la vibratia la care Tatal Ceresc l-a creat. Iisus v-a spus in nenumaratele lui interventii pilda inmultirii talantilor. Acesta este talcul acelei pilde. Vi s-au dat un anumit numar de talanti in relativitatea vibrationala fata de Tata; acei talanti trebuie inmultiti, nu ascunsi si nu cheltuiti. Ceea ce cereti voi in rugaciunea pe care Iisus v-a lasat-o "Painea noastra cea de toate zilele" este de fapt aceasta reacordare a voastra la relativitatea vibrationala fata de Tatal Creator.

 

 

Un prim pas in intelegerea legii


         Flags