Legea Armoniei si Iubirii Universale
(Legea 3)

    Legea armoniei si iubirii universale este Legea care emana direct din Tatal Ceresc Creator; este singura din legile armoniei universale pe care Tatal o manifesta direct prin legatura directa cu toata Creatia Sa.

    Se defineste ca "Legea armoniei si iubirii universale" : Emanatia Tatalui Creator spre Creatia Sa care da viata prin intermediul Duhului Sfant Creatiei Sale si care prin emanatie continua intretine aceasta viata.

    "Iubirea universala" se defineste ca fiind Esenta Creatoare a Tatalui care se manifesta in Creatia Sa. Este legatura permanenta de la Creatie pana la intoarcere in locul Creatiei a entitatii care primeste si manifesta aceasta Iubire Universala. Tatal Ceresc manifesta Iubirea Universala intr-o infinitate de structuri care Il definesc pe El ca entitate creatoare. Iubirea universala emana din Tatal Ceresc ca entitate creatoare manifesta a energiilor fundamentale ale Sale. Rezerva de iubire universala a Tatalui Ceresc este infinita si se manifesta in toata creatia Sa, in mod continuu crescator, pe fiecare structura in parte a fiecarei creatii personale a Tatalui Ceresc. Modularea iubirii universale se face de catre Tatal Ceresc Creator pe fiecare structura a entitatii create din fiecare vers al Tatalui. Modularea Iubirii Universale se face pe fiecare entitate specific creata cu codul ei IE personal. Este iubirea universala, este capabilitatea Tatalui de a mentine viata ca forma de Creatie a Sa pe tot parcursul, de la Creatie pana la reintoarcerea entitatii in locul fundamental de Creatie.

Se defineste ca si "cuanta de iubire universala", cantitatea din Iubirea Tatalui care poate fi absorbita de fiecare entitate creata pe fiecare structura in parte.

Se defineste "capabilitatea entitatii in manifestarea iubirii universale" ca fiind cantitatea din iubirea universala a Tatalui absorbita si manifestata pe fiecare structura in parte de catre entitatea respectiva incarnata.

    Aceste doua notiuni au fost explicitate pentru voi pamantenii pentru a intelege mai bine barierele pe care le puneti  in structurile voastre la manifestarea Iubirii Universale a Tatalui in voi. In mod normal entitatile de la un anumit nivel energetic in Versurile Tatalui absorb si manifesta aceasta iubire universala in mod continuu in aceeasi cantitate pe care Tatal Ceresc le-o daruieste; notiunea de cantitate aici, egal infinit. Entitatile din Orasul de Aur au capacitatea de-a manifesta infinit iubirea universala. Aceasta este calea spre reintoarcerea in Tatal Ceresc, ceea ce voi pamantenii numiti mantuirea sufletului.
    Va atrag atentia ca aceasta iubire universala trebuie manifestata pe toate structurile pe care Tatal Ceresc vi le-a dat voua in aceasta incarnare. Este gresit sa considerati ca o structura este superioara alteia. Atatea structuri pe care Tatal vi le-a daruit trebuie sa manifeste iubirea universala infinita. Oprelistile pe care voi le manifestati pe structurile voastre va duc prin atractie directa spre zona care manifesta aceeasi cantitate din iubirea universala ca si voi. Acest lucru va dovedeste ca voi sunteti proprii vostri judecatori, fara sa fie nevoie de interventia Dreptului Judecator. Interventia Sa se face numai in cazuri de exceptie.
    Entitatea Pamant are o lipsa in manifestarea Iubirii Universale de 34 de unitati fata de ce ar trebui sa aiba ca planeta de rangul acesta. Consumul din Iubirea Universala fara manifestare directa se datoreste civilizatiei umane existente pe Pamant. La nivelul civilizatiei umane marja de manifestare pe structuri incarnate a Iubirii Universale este cuprinsa intre 0,2 si 98,1% fata de ceea ce Tatal Ceresc ar dori pentru acest plan de manifestare a Iubirii Sale Universale Creatoare.
    Functie de cantitatile manifestate se defineste si armonia locului in care ne aflam.
    Se mai defineste "armonia locului" ca fiind apropierea de cantitatea de iubire manifestata din Iubirea Universala infinita, de fiecare loc in parte, fata de cerinta Tatalui pentru acel loc. Cu cat vibratia locului este mai ridicata cu atat armonia este mai ridicata si Iubirea Universala se poate manifesta liber in acel loc de manifestare a Tatalui Creator. Dizarmonia unui loc este echivalenta cu alungarea Iubirii Universale din acel loc, care implicit va duce la moartea creatiei in acel loc, indiferent daca mai exista viata sau nu, pentru ca retragerea iubirii, de fapt alungarea Iubirii Universale din acel loc, duce cu ea la retragerea Duhului Sfant si implict a vietii din acel loc de creatie. Locul respectiv devine o bantuire de informatii si energii fara viata care pot fi manipulate de orice entitate in beneficiu propriu, ceea ce duce implicit la greseala si moartea acelor entitati care fac aceste operatiuni. Vorbim acum de manifestari din afara Versurilor Benefice ale Tatalui care necesita corectie in ceea ce priveste Iubirea Universala si de asemenea in ceea ce priveste armonia acelor locuri.
    Tatal Ceresc prin Vointa Proprie ar putea manifesta in toate locurile Creatiei Sale Iubirea Universala la valoarea care este necesara, dar prin liberul arbitru a entitatilor manifeste in locurile de Creatie, Tatal Ceresc a hotarat sa lase liber de experimentare, manifestarea in cantitati diferite a iubirii absolute, pentru ca entitatile incarnate sa fie constiente de valoarea acestei manifestari.
    V-am enuntat cateva aspecte definitorii ale Armoniei si Iubirii Universale si mai mult v-am exemplificat acestea pentru intelegerea voastra. Iubirea Universala Manifesta a Tatalui este o notiune infinita, manifesta continuu de catre Tatal Ceresc ca emanatie a Sa. Entitatile superioare s-au obisnuit cu aceasta emanatie si se straduiesc sa aiba propria emanatie spre Tatal Ceresc. Voi va trebui sa va invatati acest exercitiu al emanatiei Iubirii Universale care duce la armonie atat in entitatile incarnate cat si in locurile Creatiei Tatalui. V-am dat mai multe exemple pentru usoara intelegere a acestor lucruri pentru ca de altfel pentru entitatile superioare lucrurile sunt foarte usor de inteles si perceput.

( voce Maicuta)

    Ati auzit copiii mei ceea ce Tatal Ceresc a Vrut sa releve in Legea Armoniei si Iubirii Universale. Este destul de greu de inteles pentru voi un lucru care reprezinta esenta creatoare a Tatalui si pe care El Insusi o Manifesta in toata Creatia Sa, dar Iisus atunci cand v-a vizitat in stare incarnata v-a dat jaloanele acestui drum de intoarcere la Tata.

Un prim pas in intelegerea legii


         Flags