Legea Compensarii si Transmiterii Informatiei pe suportul energetic purtator
(Legea 5)

Inteleptul Tatalui:

Se definesc urmatoarele notiuni :

- Notiunea de TRANSMIDERE care defineste nivelul informatiei si energiei ca suport al acesteia, pornita din Tata spre entitate la crearea acesteia. La momentul zero al Creatiei, transmiderea este egala cu 1, entitatea avand acces la toata informatia si energia suportului acesteia, specifica Tatalui. Va precizez ca pentru voi, entitati ale Pamantului, infomatia si energia are aceste doua componente. Pentru entitatile aflate la alt nivel de dezvoltare, informatia si energia are si alte componente care definesc starea de transmidere a Tatalui spre entitatea respectiva sau spre zona de creatie respectiva.

- Notiunea de TRANSMUTARE, care este nivelul informational pe suportul energetic aferent pe care entitatea o va primi si manifesta in fiecare iteratie de incarnare in parte, la care va pleca din Versurile Tatalui, din si in Versurile Tatalui.

    Cele 2 notiuni definite vor fi diferite pe masura numarului de iteratii ale entitatii. Ideal este ca cele doua notiuni sa fie egale si entitatea sa si le poata mentine la nivel egal cu 1.

- NIVELUL DE TRANSMISIE pentru fiecare entitate in parte si loc al Tatalui de creatie. Acesta este nivelul informational si energetic la care entitatea poate accede prin apelarea la Echilibrul sau Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc. O entitate cu Echilibru Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc cuprins in banda de Echilibru Dinamic Relativ al locului in care este incarnata poate accede la un nivel de transmisie informationala pe suport energetic din versurile Tatalui aferente Echilibrului Dinamic Relativ al locului in care se gaseste. Ridicarea Echilibrului Dinamic Relativ al entitatatii duce la cresterea nivelului de transmisie efectiv pentru entitatea respectiva. Nivelul de transmisie pentru voi oamenii pamintului se defineste pe o scala de la 1 la 10. Este o scala aleasa numai pentru intelegerea voastra; nu asa se pune problema in Versurile Tatalui. O valoare de 10 pe scala mentionata inseamna ca entitatea a carui nivel de transmisie este egal cu 10 are ca nivel efectiv 0,1 din transmiderea egala cu 1 initiala a Tatalui la
Creatie. Am dat pentru reprezentare aceasta scala de la 1 la 10 pentru ca pe Pamant entitati incarnate cu nivel mai mare de transmisie decat 10 nu avem in acest moment. Pentru misiuni ale Tatalui, nivelul de transmisie poate creste pentru o anumita perioada pentru un loc bine definit, un grup de entitati sau o entitate individuala, in conditiile in care acelei entitati este necesar sa i se precizeze o misiune a Tatalui. La terminarea acelei misiuni, nivelul de transmisie va reveni la valoarea necesara pentru acea entitate. Mentinerea nivelului de transmisie ridicat peste limita care este in corelatie cu Echilibrul Dinamic Relativ al entitatii respective poate duce la pierderea interfetei rational-suflet a entitatii respective din cauza afluxului informational prea ridicat prin poarta rational-suflet a entitatii respective.

- Notiunea de COMPENSARE INFORMATIONALA PE SUPORT ENERGETIC, pentru entitatile care la incarnare intr-o anumita viata au venit cu un nivel de transmisie mai scazut decat cel necesar pentru Echilibrul Dinamic Relativ al entitatii respective.

- Notiunea de COMPENSARE ENERGETICA, CA SUPORT, SI INFORMATIONALA, pentru entitatile care pentru o anumita perioada de timp terestru au fost lipsite din motive personale ale lor de catre Echilibrul Dinamic Relativ al entitatii respective care coincide cu un nivel de transmisie de o anumita vibratie relativa fata de Tatal Ceresc. Compensarea in cazul acestor entitati se face in urma unor examene nepromovate si entitatile respective primesc aceasta compensare ca si bonus. Daca o vor intelege atunci nivelul de transmisie ramane cel corespunzator Echilibrului Dinamic Relativ al entitatii respective si este in concordanta cu vibratia relativa a entitatii si locului in care aceasta se gaseste. Daca entitatea, intr-un anume interval de timp terestru alocat de catre entitatile insarcinate de Tata cu acest examen, nu isi va promova acest examen (o sa va explic imediat ce inseamna promovarea acestui examen), va suferi o scadere a nivelului transmisiei care va atrage dupa ea in timp si o scadere a Echilibrului Dinamic Relativ care la randul lui va atrage o scadere a vibratiei relative a entitatii fata de Tatal Ceresc. Examen in acceptiunea voastra umana inseamna ca esti pus in fata unui salt ca ridicare a Echilibrului Dinamic Relativ a entitatii, care duce implicit la un nivel de transmisie informationala pe suport energetic crescut. Acumularea de vibratie relativa pozitiva fata de vibratia relativa a locului in care se gaseste entitatea incarnata duce la o crestere a densitatii luminice a entitatii care la randul ei duce la o crestere a Echilibrului Dinamic Relativ, care va determina un nivel de transmisie informationala pe suport energetic crescut.
 

Fecioara Maria:

    Copiii mei, entitatea Intelept a Tatalui a transmis foarte simplist acesta Lege care determina pe parcursul evolutiei voastre ca entitate incarnata urmatoarele etape :

- etapa zero care este etapa intrauterina, cand nivelul de transmisie este egal cu 1 pana in luna a saptea a creatiei. Ceea ce inseamna ca entitatea in aceasta perioada zero este in comunicare directa permanenta cu Tatal Ceresc, egala cu 1. Din luna a 7-a incepand, pana la incarnarea la viata, deci pana la nastere, entitatea isi reia nivelul de transmisie egal cu cel determinat de Echilibrul Dinamic Relativ al entitatii care urmeaza sa se incarneze. Acest Echilibru Dinamic Relativ este specific entitatii ca nivel si este in concordanta cu vibratia relativa a locului in care urmeaza sa se incarneze.

- etapa unu, intre zero si sapte ani ,cand Echilibrul Dinamic Relativ al entitatii se mentine la nivelul maxim pe care aceasta il poate suporta, o data cu aceasta mentinandu-se si nivelul de transmisie maxim pe care entitatea si interfata rationala - noesica a entitatii il pot suporta.

- etapa doi, intre sapte si paisprezece ani, cand entitatea primeste un plus la vibratia relativa a ei fata de Tata si cand acest plus cu liberul albitru al entitatii poate fi folosit in sensul cresterii Echilibrului Dinamic Relativ al entitatii, si implicit a nivelului de transmisie sau poate fi folosit de catre entitate cu liberul ei arbitru, in sensul implicarii majore in material si o data cu aceasta a scaderii Echilibrului Dinamic Relativ si in perioada urmatoare a scaderii nivelului transmisiei informationale pe suport energetic catre entitatea respectiva.

- etapa trei, intre paisprezece si douazeci si unu de ani, cand apare o crestere a densitatii luminice. Mentionez ca atat etapa trecuta cat si aceasta sunt ajutoare ale Tatalui Ceresc in dezvoltarea entitatii incarnate pe Pamant pentru ca entitatea sa-si poata gasi mai usor locul si sa se aproprie cu mai mare usurinta de misiunea pe care Tatal Ceresc i-a dat-o pe Pamant. Etapa aceasta inseamna o crestere a densitatii luminice, mai mare decit cea la care ar avea dreptul entitatea respectiva pentru acea perioada, care duce si ea la o crestere a Echilibrului Dinamic Relativ si implicit a nivelului de transmisie.  La terminarea fiecarei din etapele pe care le-am mentionat, entitatea se reintoarce la nivelul vibrational relativ specific ei la sfarsitul fiecarei etape.

- etapa douazeci si unu - treizeci si trei de ani , este etapa de desavarsire a entitatii incarnate, in care atat vibratia relativa cat si densitatea luminica, cat si Echilibrul Dinamic Relativ sunt mentinute la nivelul maxim pe care entitatea poate sa le suporte, pentru ca nivelul de transmisie sa fie maxim. Este perioada cea mai propice in dezvoltarea entitatii umane incarnate pe Pamant. Deci toate aceste etape pe care vi le-am spus sunt specifice Pamantului. Dupa aceasta perioada, dupa etapa treizeci si trei de ani entitatea se reintoarce la vibratia relativa, densitatea luminica si Echilibrul Dinamic Relativ pe care a reusit sa le mentina pana la aceasta varsta. Nivelul pe care entitatea reuseste sa-l manifeste pana la acea varsta este nivelul alocat ei pentru restul perioadei incarnate pentru acea viata si va determina nivelul de transmisie pe care entitatea il va avea pana la sfarsitul perioadei incarnate pe Pamant in acea viata.  

 

 

Un prim pas in intelegerea legii


         Flags