Legea Armoniei si Relativitatii Luminice
(Legea 2)

    Trebuie sa clarificam la inceputul acestei transmisiuni notiunile de "relativitate luminica" si notiunea de "densitate luminica fundamentala" care sa va ajute sa intelegeti aceasta lege.

RELATIVITATEA LUMINICA este incarcatura luminica transmisa de Tatal Ceresc fiecarui individ in parte, la creatia sa, prin intermediul Duhului Sfant.

    Relativitatea luminica ca si relativitatea vibrationala din Legea 1 definesc starea entitatii fata de Tatal Ceresc. Daca relativitatea vibrationala definea stratul vibrational fata de Tatal Ceresc, relativitatea luminica defineste incarcarea luminica a fiecarui individ in parte, de la creatia sa si pana la reintoarcerea sa in Tata.

    Relativitarea luminica este una dintre componentele de incarcare a individului entitate, la creatia sa, de catre Tatal Ceresc. Ea se mentine constanta pe tot parcursul starii incarnate a entitatii respective si, functie de obturarea partiala sau nu a acestei incarcaturi luminice data de Tatal Ceresc, Relativitatea luminica da gradul de apropiere sau departare al entitatii de Relativitatea Luminica a Tatalui Manifest.  Relativitatea luminica a fiecarui individ in parte se manifesta in fiecare individ entitate incarnata, prin masura ei care este densitatea luminica.

    DENSITATEA LUMINICA  este structura sau invelisul, cum ii spuneti voi, care inconjoara entitatea respectiva si care ii da claritatea si integritatea de transmisie a relativitatii luminice pe care o contine entitatea de la Tatal si pe care ea trebuie s-o manifeste in exterior. Va vorbesc despre relativitate luminica, deoarece aceasta variaza pe tot parcursul vietii, functie de incarcarea luminica a Tatalui fata de entitatea respectiva.

    Densitatea luminica este manifestarea in exterior a acestei relativitati si depinde de fiecare entitate incarnata in parte: cat de mult sau cat de putin lasa sa treaca inspre exterior aceasta relativitate luminica. Functie de acest parametru pe parcursul vietii, veti fi apreciati de Tatal Ceresc la sfarsitul incarnarii voastre pamantene.

    Relativitatea luminica este componenta esentiala a Duhului Sfant Manifest a Tatalui. Relativitatea luminica ca lege a armoniei este legea facatoare si datatoare de viata a Tatalui Ceresc.

    Va voi vorbi intr-o alta transmisie despre componenta pe care voi o numiti  "Iubire", care la nivelul vostru de intelegere sunt cele doua componente fundamentale ale Duhului Sfant Lucrativ al Tatalui.

    Relativitatea luminica este cea care poate da si modela viata. Relativitatea luminica defineste locul fiecarei entitati a Tatalui in Oceanul energetic primordial. De asemenea defineste locul fiecarei entitati majore de tip planeta sau galaxie in Oceanul primordial al Tatalui. Relativitatea luminica a Tatalui se manifesta in toate componentele universului. Nu exista creatie a Tatalui si nu exista punct al universului in care relativitatea luminica a Tatalui sa nu se manifeste. Am repetat aceste lucruri ca sa intelegeti cit de importanta este aceasta relativitate luminica cu care Tatal Ceresc va incarca sau va haruieste la creatia voastra.

    Densitatea luminica manifestata de fiecare corp viu in parte este rezultanta acestei relativitati luminice. Entitatile incarnate pot manifesta densitati luminice de la ordinul centimetrilor terestri pana la ordinul zecilor de metri terestri, functie de permeabilitatea structurilor voastre materiale. Cu cat structurile voastre materiale sunt mai putin opace si mai putin inchise, cu atat relativitatea luminica a Tatalui, data fiecarei entitati in parte, se va manifesta in exterior intr-o densitate luminica mai crescuta.

    Densitatea luminica este manifestarea voastra de creatori unul spre celalalt. Este incarcatura fundamentala a Tatalui. In urmatoarea transmisiune am sa va vorbesc despre elementul Iubire care nu poate fi incarcat decit pe aceasta manifestare a densitatii luminice inspre exteriorul fiecaruia dintre voi.

    Relativitatea luminica de la Creatie a fiecarei entitati in parte da posibilitatea acesteia la reintoarcerea la locul pe care Tatal Ceresc i l-a harazit. Este calea voastra de intoarcere la Tata.  Aceasta, impreuna cu componenta Iubire din legea 3 pe care am sa v-o precizez sunt cele doua lucruri fundamentale pe care Iisus ca entitate Hristica vi le-a lasat voua oamenilor ca si cale de intoarcere la Tata. Discutand despre ea in aceasta forma veti intelege poate mai bine aceasta relativitate luminica pe care ati primit-o de la nastere si pe care trebuie sa o cultivati in stare incarnata.

    La Iisus in entitate incarnata, ca entitate Hristica, relativitatea luminica data de Tatal Ceresc a fost egala cu densitatea luminica manifestata de El spre oameni. O sa vedeti in componenta Iubire si cum aceasta a fost la fel in aceeasi cantitate primita si transmisa mai departe oamenilor. Aceasta este rolul vostru in referinta cu Legea Armoniei si Relativitatii Luminice .

    Entitatea numita Pamint este in deficit al densitatii luminice fata de celelalte entitati, din cauza opacizarii straturilor materiale a ei, ca entitate. Greseala porneste de la entitatile oameni incarnati care prin deseurile create au reusit sa micsoreze transmisia relativitatii luminice a entitatii Pamint.

 

Un prim pas in intelegerea legii


         Flags