Legea Armoniei si Cunoasterii Sinelui Propriu si Sinelui Colectiv Comun din Versurile Tatalui
(Legea 6)

    Legea Armoniei si Cunoasterii Sinelui Propriu este emanata din Tatal Ceresc in scopul cunoasterii de catre Creatia Sa a sinelui propriu precum si de cunoasterea, de autocunoastere a Sa, prin sinele propriu al creatiei Sale.
    Se defineste ca fiind sinele propriu totalitatea energiei si informatiei alocate de catre Tatal Ceresc fiecarei entitati la creatia sa, precum si rezultatul tuturor experimentelor realizate de entitatea respectiva in stare incarnata intr-o anumita viata.
    Se defineste ca fiind sinele colectiv sau cumul al entitatilor cu un nivel de evolutie preuman, totalitatea informatiilor si energiilor Tatalui introduse intr-o colectivitate a entitatilor create cu un anume tel si misiune intr-o incarnare de catre Tatal Ceresc.
    Se mai defineste ca Sine Colectiv, Sinele entitatilor creatoare definite de Tata ca entitati autocreatoare in interiorul Sau si care sunt modelul tuturor civilizatiilor, ca Sine Colectiv sau COMUN prin care Tatal Ceresc a definit modalitatea de intoarcere la Sinele Creator Unic si Infinit. Sinele Creator Unic si Infinit este acea parte a Tatalui Creator manifesta, creatoare si lucrativa, infinita si in continua extindere care defineste creatia Tatalui in toata complexitatea ei. S-a incercat exprimarea in cuvinte simple a Sinelui Infinit Creator al Tatalui definit ca si model pentru Sinele Personal al fiecarei entitati in parte.
    Sinele Personal al entitatilor incarnate contin informatiile Sinelui personal infinit al Tatalui Creator ca Sine Creator, Infinit, specific fiecarui sine propriu incarnat. De asemenea, urmand pilda pe care Iisus a dat-o referitor la copia existentei de Sus cu cea de jos, a fost definit Sinele Comun sau Colectiv. Sinele Infinit Creator a marcat ca informatie in fiecare sine colectiv existenta Sinelui Creator Colectiv Infinit ca fiind Consiliul Inteleptilor Tatalui care au rolul de a creste si educa sinele comun sau colectiv al fiecarei civilizatii in parte.
    Se defineste ca sine comun dobandit totalitatea informatiilor, energiei si informatiilor experimentate a unei civilizatii la un anumit nivel si rang in dezvoltarea ierarhica din Versurile Tatalui. Aceasta definire a sinelui comun a unei civilizatii da posibilitatea corectiei imediate de la nivelul Sinelui Comun Creator Infinit asupra sinelui care are o deviere energetica sau informationala realizata sau materializata prin deviere a corpului emotional a acelui sine comun.
    Dorinta Tatalui Ceresc este de a se constitui la nivelul civilizatiei Pamantului cat mai multe modele de sine colectiv, la nivelul familiilor, care vor determina o legatura directa cu Sinele Comun Infinit Creator al Inteleptilor Tatalui si, prin aceasta legatura, perfectionarea sinelui colectiv al fiecarei familii in parte a acestui Pamant. Prin realizarea acestor modele mici a sinelui colectiv intr-o familie se va ajunge la unirea acestora intr-un sine comun a unei civilizatii cu nivel de evolutie crescut. La fel, acelasi mecanism se aplica si sinelui personal in contact direct si nemijlocit cu Sinele Cretor Infinit.
Aceasta este modalitatea prin care Tatal Ceresc stimuleaza continuu, fara intreruperi, evolutia la nivel personal al entitatii, la nivelul intregului, in familie, la nivelul unor colectivitati mai mari, pana la nivelul unei colectivitati de marimea unei civilizatii.
    Aceasta este modalitatea de lucru a Tatalui si atunci cand la nivelul unei civilizatii se realizeaza corectiile prin intermediul altei civilizatii de rang mai ridicat. Legatura dintre Sinele Colectiv Infinit Creator si sinele colectiv al unei civilizatii de rang noua este nemijlocit, biunivoc si continuu. De la acele civilizatii la civilizatiile din celelalte nivele de dezvoltare se face transmiterea informatiilor si energiilor ca feedback. Tatal Creator a stabilit si legatura directa intre Sinele Comun Creator Infinit si sinele comun al civilizatiei in care urmeaza sa se actioneze. Legatura dintre Sinele Comun Infinit Creator si sinele comun al unei civilizatii este continua dar nu biunivoca. Nivelul de legatura biunivoca se stabileste intre sinele comun al civilizatiei de rang mai ridicat si sinele comun al civilizatiei de la un alt nivel de dezvoltare. Explicarea legaturilor la nivelul sinelui personal si a sinelui colectiv sau comun s-a avut in vedere a se face pentru ca voi sa intelegeti modul de lucru continuu si grija continua a Tatalui pentru fiecare dintre voi in parte. Toate notiunile definite in celelalte legi au ca modalitate de lucru ceea ce vi s-a comunicat in aceasta lege a sinelui personal si a sinelui colectiv. Este, daca vreti, unealta (foarte grosier spus) unealta din mana Tatalui pentru a va sustine si lucra cu voi in mod continuu si constant.

 

 

Un prim pas in intelegerea legii


         Flags