Legea Armoniei si Creatiei Divine
(Legea 7)


Maicuta:

    Copiii mei Entitatea Īntelept a Tatalui va transmite pentru pamanteni si alte civilizaţii de rangul acesta LEGEA ARMONIEI ŞI CREAŢIEI DIVINE. Pentru o mai bună intelegere a voastra este modul īn care Duhul Sfant Datator de Viaţa al Tatalui actioneaza asupra Creaţiei Divine şi de asemenea modul īn care Tatăl Creeaza prin intermediul Duhului Sfant.

Inteleptul Tatalui:

    Legea Armoniei si Creatiei Divine a Tatalui este legea prin care Tatal Ceresc creeaza în locurile în care urmeaza manifestarea Duhului sau Creator ca manifestare directa în materia care urmeaza sa vietuiasca.

    Se defineste ca loc de creatie al Tatalui Ceresc locul în care, datorita coborârii Echilibrului Dinamic Relativ la o valoare mai mica decât cea prescrisa pentru locul respectiv ca armonie a Tatalui Ceresc se necesita implementarea în material a unei noi bucati din Sinele Personal al Tatalui Ceresc pentru redresarea acelui loc. Variatia Echilibrului Dinamic Relativ dintr-un anume loc poate fi data de catre entitatile locului respectiv care nu traiesc în legile armoniei divine si de asemenea poate fi data de un consum energetic negativ afectat zonei respective.

În acel moment, conform legii Echilibrului Dinamic Relativ si al legii Relativitatii Vibrationale este necesara interventia Tatalui Ceresc Creator într-o zona din interiorul Sau. În acel moment la nivelul Sinelui Colectiv al Înteleptilor Tatalui se ia decizia de a-L ruga pe Tatal Ceresc sa coboare o bucata din Sinele Lui Personal necreat manifest pentru coborârea în material si în materia ce urmeaza a fi informatizata la nivelul locului acela.

    Se aloca o cuanta de energie necesara pentru delimitarea spatiului de relativitate vibrationala în care urmeaza coborârea Sinelui Personal. Dupa aceasta delimitare urmeaza cresterea energetica a locului respectiv prin cantitate, cuanta energetica emisa direct de la nivelul Orasului de Aur spre zona respectiva. Odata cu aceasta prin intermediul Echilibrului Dinamic Relativ si prin coborârea Sinelui Personal în locul acela, are loc implementarea legii iubirii si legatura directa cu Tatal Ceresc pe tot parcursul existentei acelui loc prin sinele personal al locului respectiv. Implementarea Sinelui Personal duce la cresterea densitatii luminice în acel loc, urmând a se face corectia densitatii luminice, corectia relativitatii luminice în asa fel încât locul de creatie sa manifeste densitatea luminica necesara acelui loc. Apoi urmeaza coborârea componentelor Duhului Sfânt al Tatalui care naste în locul de creatie viata. Formele de viata din locul acela de creatie sunt stabilite de Sinele Colectiv al Înteleptilor Tatalui atunci când se ia decizia. Decizia apare cu toate detaliile necesare asupra locului si fiintelor care urmeaza sa traiasca în acel loc al Creatiei Tatalui. Coborârea Duhului Sfânt în toate componentele Sale manifeste determina condensarea si structurarea materiei în formele de viata specifice acelui loc de creatie a Tatalui. Formele sunt în conformitate cu Echilibrul Dinamic Relativ al locului respectiv si de asemenea în conformitate cu relativitatea vibrationala locului fata de Tatal Ceresc. Odata cu coborârea Duhului Sfânt asupra acelui loc apar si entitatile specifice care urmeaza sa creeze in acel loc, sunt daca vreti altfel spus, mesagerii de creatie ai Tatalui a caror entitate coordonatoare este arhanghelul Gavril care duce vestea si decizia Tatalui de creatie în acel loc. La momentul "rostirii", la momentul în care decizia Tatalui este comunicata, decizia Tatalui luata prin Înteleptii sai este comunicata în locul de creatie începe structurarea materiei si condensarea în jurul Sinelui Personal coborât din Tatal Ceresc. Apoi implementarea instantanee a Duhului Sfânt se face prin intermediul Arhanghelului Gavril si odata cu aceasta Creatia Tatalui la nivelul stabilit începe sa vietuiasca. Se mentine pe tot parcursul acestei lucrari un Echilibru Dinamic Relativ mai ridicat decât cel necesar acelui loc. Aceasta se mentine pâna la deplina stabilizare a informatiilor si energiilor în materia Tatalui din locul unde a fost Creatia.
    Legea Armoniei si Creatiei Divine vrea sa va arate cum se împletesc legile armoniei care v-au fost transmise pâna în acest moment si cum acestea toate de fapt reprezinta o singura lege, aceea a Armoniei si Creatiei Divine în acel loc. În momentul stabilirii armoniei apare componenta Duhului Sfânt care transmite iubirea si face legatura Tatalui Ceresc cu viata creata, deci daca vreti inca o legatura suplimentara aTatalui Ceresc cu viata creata în acel loc. Din acest moment circuitele directe ale Tatalui Creator sunt stabilite si în acel loc din Interiorul Sau. Trebuie sa va fie clar ca locurile în care se creeaza sunt locuri care fac parte din Interiorul Tatalui Ceresc, nimic nu exista în afara Sa.
    Dorinta Tatalui Ceresc a fost de a va arata într-un mod simplist modalitatea de creere a vietii si de implementare a Sinelui Personal al Sau Creator în materia care reprezinta Forma Gând materializata a Tatalui Ceresc prin coborârea ei în materia, care reprezinta caramida de baza din care Tatal Ceresc creeaza entitati si viata.

    Coborârea informatiei Tatalui Ceresc si determinarea condensarii în jurul Sinelui Personal si informatiei pe care acesta Il contine, este de fapt modul simplist de creatie al Tatalui si de implementare a Conceptului Lui în materie. Deci rezumând simplu, coborârea Conceptului Tatalui a Cuvântului în materia care de fapt reprezinta, sa zicem pentru întelegerea voastra, Corpul Tatalui Ceresc împreuna cu viata purtatoare de catre Duhul Sfânt, unirea acestor trei componente da nastere la viata, la entitati încarnate care traiesc, în acest sens trebuie înteles cuvântul viata pe care l-am spus anterior. M-am straduit sa va explic pe întelesul vostru lucrurile care de fapt se petrec în complexitate si taina Tatalui Ceresc. Am încercat la dorinta Tatalui Ceresc sa rezumam infinitul Creatiei într-un finit pentru întelegerea voastra. La fel s-a întâmplat si cu celelalte legi, dar vrem sa ne facem întelesi de catre voi, pentru ca întelegând începutul mecanismului acestor legi si a Creatiei veti putea deveni voi însiva creatori, ceea ce Tatal Ceresc doreste de la voi ca si civilizatie proaspat intrata în nivelul civilizatiilor Cerurilor Benefice ale Tatalui.

Maicuta:
    Copiii mei vreau sa va spun ca entitatea Întelept a Tatalui a exprimat pe cât posibil de simplu pentru voi aceste legi a caror ciclu de transmisie îl închidem astazi si as vrea sa va spun ca marea unire a energiilor si informatiilor creatoare a Tatalui cu materia Tatalui, deci marea unire a energiilor si informatiilor si a materiei, adica în conceptul vostru unirea Yinului cu Yangul determina crearea vietii. Voi le-ati denumit Yin si Yang, noi le denumim Informatie Creatoare a Tatalui si Materie Creatoare a Tatalui. Unirea între aceste doua, în prezenta si cu facerea Duhului Sfânt determina crearea vietii. Tineti minte copiii mei, nu veti putea deveni creatori pâna când mintea voastra si trupul vostru nu vor fi una sub si în prezenta Duhului Sfânt al Tatalui coborât în voi prin Sinele Personal si prin ceea ce voi numiti noesic si suflet. În momentul în care toate aceste 3 componente ale voastre vor fi unite într-un singur tel veti putea deveni creatori. Acela este momentul în care, asa cum v-a spus Iisus, veti face primul pas în înmultirea talantilor, veti face primul pas pentru a fi la Nunta Mirelui. Atunci sunteti pregatiti pentru Nunta cu Mirele in momentul in care aceste 3 componente ale voastre sunt unite intr-una singura. De aceea Iisus venit pe pamânt, v-a explicat ca El este Calea, Adevarul si Viata. Calea este informatia si energiile creatoare, adevarul este materia creatoare, iar viata este Duhul Sfânt care le uneste pe acestea doua. Iisus v-a spus-o în mai multe feluri in pildele pe care vi le-a lasat. De aceea, vazând ca nu reusiti sa întelegeti, la plecarea Lui a spus numai "iubiti-va unul pe altul asa cum v-am iubit si Eu". Pentru ca din manifestarea legii iubirii se va determina în voi unirea celor 3 principii de care v-am vorbit. Acum cred ca ne-am facut întelesi copiii mei. Trebuie ca în voi aceste informatii sa prinda radacini, si pe parcursul timpului vor creste în voi si întrebarile constructive care va vor duce la apropierea de cunoasterea mai aprofundata a acestor legi.

 

Un prim pas in intelegerea legii


         Flags