Legea Echilibrului Dinamic Relativ al Universului
(Legea 4)


Iisus:
 
 
    Copiii Mei , Inteleptul Tatalui va comunica pentru civilizatia Pamint Legea Echilibrului Dinamic Relativ al Universului (Echilibrului Dinamic Relativ. Este ceea ce voi cunoasteti din scripturi si din ce v-am invatat, cea care permite '' dreapta judecata '' a fiecarei entitati in parte din versul Tatalui.
 

Inteleptul Tatalui :

    Legea Echilibrului Dinamic Relativ aplicata in versurile Tatalui Luminic Ceresc este una dintre legile fundamentale ale creatiei si dirijarii versurilor Tatalui. Fiecare entitate la creatia sa se afla intr-un loc definit de Tatal Ceresc in Trupul Sau Creator. Fiecare entitate in acel loc se afla intr-un Echilibru Dinamic Relativ perfect fata de Tatal Ceresc, echivalent cu 1. Echilibrul Tatalui este echilibrul fiecarei entitati in parte la Creatie. Prin entitate in ceea ce v-am spus se intelege entitate incarnata sub forma umana, planta, animala, roca, apa, aer sau entitati mai mari, de tip planeta, galaxie, constelatie, sistem solar. Fiecare dintre aceste entitati, la creatie se gaseste in echilibru egal cu 1 fata de Tatal Ceresc.


    Prin locul in care este trimisa in versurile Tatalui cu misiunea Acestuia in acest loc, entitatea respectiva are un Echilibru Dinamic Relativ valabil intre anumite limite pentru fiecare loc in parte. Acest lucru se intampla in acest moment, in aceasta secunda a creatiei Tatalui pentru toate versurile Lui. Acest echilibru se modifica continuu dinamic fata de Tatal Ceresc. Daca componenta acestui echilibru ar fi putut fi mentinuta de catre entitatile manifestate de Tatal Ceresc la valoarea 1, atunci experientele traite de catre entitatile incarnate in legile relative ale alternantei energetice bine-rau ar fi putut fi evitate. In acest moment al evolutiei spirituale a versurilor Tatalui, fiecare nivel de evolutie se gaseste intr-un Echilibru Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc cuprins intre 0 si 1. Zero este Echilibrul Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc care iese din Legile Armoniei. Sub acest Echilibru Dinamic Relativ, legile armoniei nu se mai manifesta in totalitate, ceea ce inseamna ca sunteti in afara versurilor ordonate ale Tatalui. Voi, entitatile Pamantului stiti acest lucru, pentru ca tocmai de putina vreme ati facut saltul in versurile Tatalui, dintr-un sistem in armonie de 96%. Acum sunteti in sisteme care respecta si aplica legile armoniei in totalitate. Pentru entitatea Pamant, Echilibrul Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc este cuprins intre 0,1 si 0,2. Aceasta scala pe care v-am enuntat-o este alcatuita pentru intelegerea voastra. Tatal Ceresc nu masoara in unitati de acest tip.


    Fiecare entitate incarnata care traieste in acel loc cu echilibru relativ mentionat pe Pamant , poate avea si manifesta acel Echilibru Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc caracteristic locului si in acel moment este o entitate adaptata locului. Daca Echilibrul Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc al entitatii respective scade sub valoarea locului, entitatea va pleca in versurile care ii permit adaptabilitatea ei la Echilibrul Dinamic Relativ pe care il are. Daca exista pe Pamant si entitati care au un Echilibru Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc mult mai crescut, acele entitati sunt acolo cu misiunea Tatalui, pentru a creste vibratia locului respectiv si a genera permanent cele doua componente, informationala si energetica ale echilibrului ca si componente ale echilibrului locului respectiv.


    Ceea ce voi numiti mantuirea sufletului este egal cu Echilibrul Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc egal cu 1. Datoria fiecarei entitati create de Tatal Ceresc este ca permanent acest Echilibrul Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc sa creasca, sa si-l creasca continuu. Ceea ce voi numiti ''dreapta judecata'' la terminarea misiunii in versul respectiv este de fapt evaluarea de catre Tatal Ceresc a Echilibrului Dinamic Relativ a fiecarei entitati in parte, fata de Tatal Ceresc Creator, Insusi. In momentul in care entitatea si-a terminat misiunea in locul numit Pamint, la evaluarea Echilibrului Dinamic Relativ manifestat de entitatea respectiva ,ea va fi atrasa de catre versul Tatalui care manifesta acel Echilibru Dinamic Relativ egal cu cel manifestat de entitatea respectiva. Pentru voi, oamenii Pamintului, acest lucru inseamna ca entitatea si-a gasit locul ei de odihna. Exista posibilitatea ca, spre ajutor, o anumita entitate existenta si incarnata intr-un loc cu Echilibrul Dinamic Relativ cuprins intr-un anume interval, ajunsa la marginea de jos a acestui interval, entitatea sa poata fi ajutata printr-o crestere a Echilibrului Dinamic Relativ fata de Tatal Ceresc. Este ceea ce voi pamintenii numiti '' entitatea a primit un bonus pentru o anumita misiune ''. Daca stie sa foloseasca acest ''bonus''si intr-un anumit interval de timp terestru sa manifeste acel Echilibru Dinamic Relativ la care a fost adus artificial, atunci entitatea ramane la acel nivel de Echilibru Dinamic Relativ, altfel se va intoarce la minim si va fi eliminata din stratul respectiv cu Echilibrul Dinamic Relativ de o anumita valoare.
 
Maicuta:

    Dupa cum vedeti, copiii Mei, entitatea Intelept a Tatalui a enuntat foarte simplu de inteles aceasta Lege principiu dupa care se guverneaza Versurile Tatalui. Acum puteti intelege foarte usor de ce este atat de usor pentru Dreptul Judecator sa estimeze si sa evalueze evolutia voastra intr-un anumit interval de timp, care inseamna, incarnarea voastra intr-un anumit loc din Versurile Tatalui. Vreau sa va spun ca mantuirea sufletului vostru se poate produce de la nivelul Echilibrului Dinamic Relativ egal cu 0,85; repet, ca si Inteleptul Tatalui, este o scala de apreciere pentru intelegerea voastra. Nu asa se pune problema in versurile Tatalui. Vrem sa ne facem intelesi de catre voi oamenii. Pentru ca odata intrati in versurile Tatalui trebuie sa cunoasteti si apoi sa manifestati legile specifice versurilor Sale.

    Deci, de la nivelul 0,85 Tatal Ceresc va poate acorda, hai sa-i spunem acel ''bonus'' care va va aduce la Echilibrului Dinamic Relativ egal cu 1. Este nivelul de la care Tatal Ceresc poate sa va strige pentru mantuirea sufletului voastru.
    Voi, intr-o forma oarecare, ati inteles si discutati uneori despre acest Echilibru Dinamic Relativ,  prin  "iertarea pacatelor". Este daca vreti o parte componenta a acestui echilibru.

  

 

  Un prim pas in intelegerea legii


         Flags