Meditatie

Practica referitoare la legile armoniei

 

 

Starea de constienta universala absoluta

 

     Trairea acestei stari permite comunicarea cu toate versurile Tatalui. In aceasta stare, veti incepe sa simtiti trairea fiecareia din cele sapte legi ale armoniei universale. In momentul in care veti simti trairea fiecarei legi in interiorul universului care este in fiecare din voi, nimic nu va mai putea lua acea informatie din voi si functionarea acelei legi va fi declansata automat.

     Pentru a trai starea de constienta universala absoluta, se parcurg urmatoarele etape:

- va relaxati profund si total, vizualizati in jurul vostru marea de lumina alb-albastruie care contine in ea pacea si linistea deplina

- coborati mintea in inima

- extindeti partea superioara a corpului vostru, de la chakra albastra in sus, pe coarda de argint, pana cand aveti senzatia conexiunii cu centrul universului. Aceasta senzatie se simte in crestetul capului, in Sahastrara, care nu va mai fi la voi, ci va fi departe in Univers

- extindeti restul corpului in asa fel incat sa cuprindeti intreg universul si universul sa va cuprinda pe voi. Fiecare particula a voastra face parte din fiecare particula a universului si fiecare particula a universului face parte din fiecare celula a voastra. Aceasta extindere o faceti pastrand integritatea structurilor voastre, a organelor, a celulelor intrucat initial nu suntem capabili de a ne readuna daca ne disipam. Simtiti cum universul circula in voi si voi circulati in univers, ca atat constelatiile cat si organele voastre interne sunt toate unelte ale Tatalui. Este o stare de bine, de universalitate.

- simtiti acum cum pulsatia de baza a universului devine propria voastra pulsatie. Inima si sangele - care este purtator de Duh Sfant si contine viata - este una cu Tatal si pulseaza numai in acord cu pulsatia fundamentala a Tatalui. Simtiti ca acest lucru se intampla in voi, lasati-l cu pace si cu liniste sa se intample. La inceput veti simti o durere usoara in inima pentru ca inima sa poata fi reacordata la vibratia fundamentala a Tatalui. Auziti si simtiti aceasta vibratie pentru ca ea va da de acum incolo conexiunea voastra cu pulsatia Tatalui Ceresc. Daca acest lucru va face parte din voi si veti simti aceasta stare continua sau pe cea mai mare portiune a zilei, inima voastra si sangele vostru vor fi in comunicare si comuniune cu Tatal Ceresc. Veti primi informatii si energii in mod continuu de la El. Ascultati aceste informatii si exersati-le. Lasati sa se intample acest lucru, aceasta corelatie in voi.

- constientizati prezenta plamanilor vostri extinsi in tot universul (capul ramane conectat la centrul universului). Acum simtiti cum inspiratia si expiratia voastra devin una cu inspiratia si expiratia universului. Simtiti cum fiecare planeta, fiecare constelatie, fiecare sistem solar inspira si expira in acelasi ritm cu voi si odata cu voi, cu Tatal Ceresc. Respirati si veti simti universul respirand odata cu voi. Lasati sa se intample acest lucru si in continuare.

- cea de-a treia conexiune ( prima este inima, a doua plamanii) este conexiunea chakrei voastre vitale si a organelor genitale cu energia Creatoare a Tatalui. Corpul vostru este extins in tot universul si universul va contine pe voi. Simtiti cum chakra voastra vitala devine intregul rosu existent in univers. Ea absoarbe si daruieste universului. Energia vitala a universului este energia voastra vitala si este Energia Infinita Rosie Creatoare a Tatalui. Simtiti acest lucru: energia rosie a voastra este una cu energia universului care este ca o mare de rosu care intra si iese, care va alimenteaza pe voi si voi o alimentati pe ea.

- in timp ce simtiti marea de rosu care va hraneste, faceti legatura cu inima si cu sangele iar apoi si cu plamanii. Unirea acestor trei elemente pe care le-ati acordat cu universul si cu Tatal determina creatia in voi; tot organismul, cu fiecare celula in parte pulseaza, respira si traieste in acelasi ritm cu universul si cu Tatal. Fiecare celula se regenereaza. Traiti aceasta stare.

- readuceti corpul vostru extins in tot universul la forma si dimensiunile pe care le cunoaste Eul vostru superior, pastrand insa pulsatia universului in fiecare celula.                                       

 

 

 


 


       Flags